11. 2. 2013

Peyregrosse - Mandagout progress

WIP track Peyregrosse - Mandagout (classic format track by Miro Kurek)
Source: RBRtrack.blogspot
Note: Každý divák pořadatelem?



12 komentářů:

  1. Smím se zeptat, jak je myšlena ta poznámka?
    Nápad, že by každý divák byl vlastně pořadatel je bombastická. Kdyby se povedlo je rozdílně obléknout, tak by ti diváci byli aspoň "živí".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesné jak říkáš... S tím, co nás pravděpodobně letos očekává kolem tratí skutečných RZ, to nijak nesouvisí :-)

      Vymazat
  2. 5000 divákov je fakt moc a musím to zredukovať. Na nárazníku je FPS 80 až 120 ale vo všetkých iných pohľadoch aut klesla FPS na 30 až 40 a už nestíha ani grafika...Ešte chýba vegetácia - 8000 ks + 200 textúr. A tiene...no neviem. Engine RBR je v porovnaní s rFactor neskutočne slabý :(. Bude pravdepodobne potrebné zredukovať aj vegetáciu. Ale to zistím až po vertexových tieňoch. Wallyho tiene ani nie je možné generovať - potrebné súbory značne prekračujú limit 64 MB.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velká škoda, těšil jsem se na "kotel"...
      http://www.motormavens.com/emAlbum/albums/Contributors/Patrick%20McCullagh/Webmining/_fullsize/Catalunya2005HarriRovanper.jpg

      Vymazat
    2. 3D modely divákov sa už menej zredukovať nedajú a X súbor je väčší ,ako všetky ostatné objekty dokopy :( ...LBS dvojnásobný !

      Vymazat
    3. To máš pravdu, sám jsem s tím nedávno bojoval - na takto blízko stojící diváky se sprity použít nemohou a 3D postavičky jsou už teď na hranici koukatelnosti.
      Asi opravdu nezbude, než ty diváky "regulovat"...

      Vymazat
    4. Zdá se, že se povedlo lehce eliminovat diváky a naopak přidat trochu přírody.
      Miro, skvělá práce a doufám, že se to FPS drží na přijatelné hodnotě :-)

      Vymazat
    5. 2d diváci úplně stačí, beztak vypadají líp než ty hranaté krychle

      Vymazat
    6. Je obrovská škoda, že ještě nikdo neudělal nástupce RBR. Bohužel je to komerčně nazajímavý projekt, ale už by to fakt chtělo, pro dnešní standardy už je to téměř nepoužitelné.

      Vymazat
  3. No,mě se zase docela ty 3D diváci líbí.Při jízdě vypadají určitě líp a fotka když se trošku rozmázne,tak je to taky ok :).Řekl bych,co je na obrázcích je docela ideální mix.Reslik

    OdpovědětVymazat
  4. Diváci "živí" ide urobiť scriptami (Swiss), ale maximálne ich tam môže byť 100 :(. Ak ich je viac, tak už nie sú v hre vidieť...a zaberá to tiež dosť pamäte.

    OdpovědětVymazat
  5. Track design and textures looking very good, except the vegitation textures. The color do not match each other and there some of the cheap quality btb standard X-pack trees. If you fix it, it will a great track.

    OdpovědětVymazat