11. 7. 2012

Semetín + Sieversdorf on RBRTM

NEW tracks Semetín + Sieversdorf (classic format tracks by V. Šourek, German Garage)
Source: RBRTM

48 komentářů:

  1. akorát jde stahování te německé RZ strašné pomalu :(

    OdpovědětVymazat
  2. já obojí stáhnul na uloz.to během chvilky ;)
    Kuba Šraděja

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Torent nejde vůbec ten se po 10,2 % stahování zastaví a bohužel plugin to bohužel nezvládá a stahovaní je takřka nemožné :(( Hoffi

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som to sťahoval skoro 2 hodiny... a na plugine je teraz fronta :(

    OdpovědětVymazat
  6. Stahnul sem to z uloz.to a seeduju, bohuzel pomalu... Jestli mate nekdo rychlej upload, udelejte to taky tak. MRJ

    OdpovědětVymazat
  7. Zkuste to ještě tady.

    http://www.uloz.to/xb2GLFD/rbrsieversdorf-exe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. z kama to je? velikost je jina nez na rbrcz!

      Vymazat
    2. Je to stejny soubor, ktery jsem nahrával odpoledne na plugin. Proc nesedi velikost netusim. Je to přímo od Vaška Šourka

      Vymazat
    3. tak pri stazeni ta velikost sedi, ale ulozzto zobrazuje vic, tak me to zmatlo.

      Vymazat
  8. Pustilo ma to len do 1 RZ potom už zhustla premávka na pluigine a musel som skončiť. Aj tak som to porešiel v pohode :)..4 krát som búral, 2x mi zdochol motor. Na klávesnici s defaultom to je trápenie...Ale aj tak niektorá komunita už valí, ako Cote !?

    Trať je absolútne najreálnejšia a najkrajšia v RBR. Na druhej strane bude postrachom pre ostré turnaje aj za sucha.

    OdpovědětVymazat
  9. Já bych to i nějakou dobu seednul na torrentu, ale nevím jak na to :-)

    OdpovědětVymazat
  10. As much as I admire the level of details and the pure awesome excellency of Czech tracks, I have to say that GERMAN GARAGE does excellent job, because they create content for RBR community that is OPEN FOR EVERYONE.

    I have never installed any online plugins to RBR and I will not - main reason are the different kind of limitations. I like to recce stages and do my own pacenotes, drive cars with 100% realistic physics (sometimes in online cars are made more even to help competition), use cars not always available online, etc. etc.

    As far as I know, the reason why for example Czech tracks are only usable online under CZ-plugin is that many many years ago some idiots from France modified Stryckovy without permission and after that Czech trackmakers decided not to make open content. I definately do NOT accept the behaviour displayed by the French modders, but I hope that tracks inside RBR community would be made more open. This constructive critique is not only for Czech trackmakers but as well for ITALIANS and ALL others who make limited track content. Allowing tracks to be driven only under some certain plugins is not wise in the long run. RBR will stay as number 1 rally sim maybe forever... I hope one day I would be able to drive Czech stages which I truly love.

    THANKS to German Garage for making open track for everyone to drive. Long live the RBR!

    -JK

    OdpovědětVymazat
  11. zdar prosim vas posletemi nekdo odkaz na trat sEMETIN DIKY MOC .

    OdpovědětVymazat
  12. Its true that french did some stupid thing, i'm a french canadian my nick name its maximum on the frech pluggin and i created the sx4 and other car and the upcoming porsche 997 gt3rs!! Some Czech modder did the same thing in the past so why not stop to jugde and start in a new way cause many french modder thay are agred to say that everything that we create is for every body and there are no profit make with those creation just to have fun playing the best rally game ever made!! I hope that every body follow my foot step and help each other to continue building the bet game ever!! I will continue on my side to give the authorisation to any pluggin that asked for my permission to used my car!!

    OdpovědětVymazat
  13. Pánové, neměli byste někdo torrenty na ty tratě, abych to mohl stáhnout přes to a pomoci seedovat ?

    OdpovědětVymazat
  14. Hi, the download link for Sementin? Thanks! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Semetín
    http://www.uloz.to/xMV3XrW/rbrsemetin-exe
    Dominik Koutský

    OdpovědětVymazat
  16. teda torrent mi teď projel za minutu, seedu je 2500 takže to musí frčet jak ďas

    OdpovědětVymazat
  17. Ja som žiadny torrent na Semetíny nenašiel a z Ulož.to som to sťahoval skoro 2 hodiny :(

    OdpovědětVymazat
  18. Why do they track? What for? If you can only ride on-line for some plugins. Why can not I ride the offline? I'd like to go Semetín or Sieversdorf Fiesta or Mini WRC, and you can not. Why can not I pass these sections on a different plugin than Czech? If you do track so that each plugin will have a different track is the damage of your time. Many people do not ride online only once in a while offline, and they no longer belong to the community rbr?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. You need to have at least three RBR installations where you can try all RBR tracks. It is the definiton of "user friendly", isn't it? :D I do not understand it as well - no profit, spoiling their own work, angry users... I have written about it many times, but they keep doing it. You cannot change it, they have to understand themselves.

      Vymazat
    2. In my opinion, these problems could be solved long ago. Trying to reconcile already been several times. Instead RBRTM close its forum and does not make anyone an explanation of their attitude.
      Semetín is a fantastic track, but I feel like a stranger in our home plugin ...

      Vymazat
    3. Please display patience! Sieversdorf is released as only online first to bear the czech plugin (and the quality thinking of it) and to find bugs in a mass test. If i release in first step offline, i can not be sure that player have not mix installations of different versions. At this point i would not be able to support the track right. I promise Sieversdorf will release same as Bergheim "free to play for all"

      but please stop questions or discussion about Sieversdorf release, i dont want repeat me again and again. You can play it free at czech plugin for now. i can not do anything for incompatibility of the different plugins, that was pluginadmins responsible for...

      Lamda

      Vymazat
    4. Most people say that the tracks are online so that people do not learn them by heart as if it was offline. However, with new routes are so many tournaments that willy-nilly, and so to the track to memory. And I think that if the creator of the track does not charge money for it just does it for free it should do it for everyone. Not everyone rides on a plugin, because each plugin has its advantages and disadvantages. So how to do it let it be for everyone.

      Vymazat
  19. AMAZING STAGES!!!!!!!!!!! RBR FOREVER THANKS EVERYBODY WHO WORK FOR THESE TRACKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  20. Vsechny tri trate jsou luxusni. Perfektni prace a moc za ne dekuji. Vaclav i kluci z German Garage jsou u me borci, kteri odvedli neskutecnou praci. Jeste jednou diky !!!! Many many many thanks !!!!

    Michal

    OdpovědětVymazat
  21. Takže teda Semetín vyšel dřív než Raková :DD To se divím. Už se teším i na Rakovou pokud teda "někdy" vyjde :DD

    OdpovědětVymazat
  22. Semetín pecka, Sieversdorf docela dobré. Na něm není až tolik nových věcí, kolik jsem čekal. Většina je jen bergheim pozpátku, ale to nevadí. :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Tratě super, radost mi trochu kazí jen dvě věci (kromě výše diskutovaných záležitostí). Na Sieversdorf je hodně špatný navigátor, velmi opožděný a jednu zatáčku mám pocit hlásil dokonce až po průjezdu - přejel jsem odbočku, zacouval, projel a pak až ji zahlásil. Kdyžtak to ověřte.
    Druhá věc, za kterou ale tratě moc nemohou, je chování aut na Semetínu. Trať je dělána podle reality, takže to logicky i člověk s realitou srovnává a na těch skocích to lítá fakt šíleně. Další problém zaviněný špatnou setrvačností je velká ochota dělat hodiny. Je tam spousta bordelem pokrytých míst, super, ale reaguje to na něj velmi zbrkle. S novými fyzikami mě to snad bude bavit víc, takhle si jen říkám, jak to je naprd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martine, pokud se jedná o rozpis, tak vřele doporučuji upravovat si to sám (http://rbrplus.blogspot.cz/2012/04/pacenote-plugin-10.html).
      Jo, je to práce navíc, ale taky je to zábava a už se to dá zvládnout i během replaye.

      Vymazat
    2. Nové trate sú čím ďalej reálnejšie, ale súčasné fyziky aut na to nemajú potrebné parametre. Ako píšeš, nové fyziky sú práve na Semetíne poznať a trakcia je omnoho prívetivejšia a tiež tie nečakané seknutia do hodín pri pribrzdení na dvoch povrchoch sa už dajú korigovať aj na klávesnici.

      Vymazat
    3. Ano, je to skutečně problém, protože s nadsázkou řečeno každý hrb to auto hodí mimo trať, stejně jako sebemenší brzdění a přidání plynu na bordelu. Jak píšu, přeháním, projet se to samozřejmě dá, ale ta auta se chovají špatně, nemohu si pomoct. Na tom uskákaném špinavém asfaltu se to holt projevuje velmi výrazně.

      Vymazat
    4. As Mira says (and was written in the installer notes)you can change pacenotes as you want with the pacenotetool "the beast". you be the first who attach blame about the pacenotes. It´s made frome same author than semetin.... Thanks Karel on this place! maybe you should driving more carefull on unknown stages??

      im thinking about release of the pacenotes for following projects only for navigation. everyone can done the notes himself and i will not get any complaint in future....:D

      happy driving

      lamda

      Vymazat
    5. S fyzikou tratě je to tak, jak píše Miro. On byl také jedním z testerů a také na jeho žádost jsem zkusil rozšířit asfaltovou část tratě víc do krajů celkově trať víc "vyčistit" od šotoliny. Na současných fyzikách moc velký rozdíl v ovladatelnosti auta nebyl, ale na nových jsem ztratil právě ten pocit rozmanitosti povrchu. Pevně věřím, že nové fyziky budou online co nejdřív a budete si je na Semetíně i Sieversdorfu vyzkoušet.

      Vymazat
    6. Pre niektorých jazdov, ako je Makinen nie sú žiadne trate problémom a so zázračným setupom to preletí bez problémov za 6.02 min, na prvý krát !

      Vymazat
  24. Sice hezký ale mě to nejde hrát maj to přetížený.

    OdpovědětVymazat
  25. jedním slovem paráda, Semetíny budu řadit hodně vysoko mezi mé oblíbené RZ, ale první příčka Pekla zůstane asi neohrožena. Ale je nutno říct, že na klávesnici jou Semetíny docela očistec

    OdpovědětVymazat
  26. aku trat nahradzuje Sieversdorf? nejde mi to spustit

    OdpovědětVymazat
  27. ....k onboardu Makinena.
    To je právě to, co pořád říkám, že porovnávání RBR s realitou nemá smysl. Takhle kdyby jel v reálu, tak by musel být bez mozku a asi tak ve druhé zatáčce by mu spolujezdec vyskočil z okna :-)

    OdpovědětVymazat
  28. U Makinena nie je žiadny rozdiel, či ide po tráve, šotoline alebo rôznorodom asfalte a ešte na plný plyn...

    OdpovědětVymazat