15. 5. 2012

Citroen DS3 R3T Hunt

NEW skin Citroen DS3 R3T Hunt-Durant Rally Islas Canarias 2012 (by David74)
Source: RallyeSim

14 komentářů:

  1. skin by byl, ale auto jaksi nikoliv :D

    OdpovědětVymazat
  2. auto mas prozatim v poslednim updatu RSRBR

    OdpovědětVymazat
  3. vim, ale pokud jezdím jen na českém pluginu, tak si můžu o DS3 nechat zdát... musím někde najít návod na dvojí instalaci rbr a pak to nějak zkusit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musí se ti podařit spustit z CD či staženého RBR instalační soubor, v registrech jsem se nehrabal nikdy. Ale občas to teda byl porod. :D
      Pozor si dej na jednu věc, máš-li Windows Vista či 7, musíš RBR instalovat mimo Program files, nejlépe hned někam na disk C. Kompletní návod kdytak zde: http://forum.rallyesim.fr/viewtopic.php?p=181480#p181480

      Vymazat
    2. Svatá pravda, rozumná řeč :-) Ale já si stejně myslím, že to David postupně vydá veřejně (Abarthek už je), alespoň to prohlašoval na fóru RBR-world.

      Vymazat
    3. myro, nectes-nevis, psali jsme o tom :D
      http://rbrplus.blogspot.com/2012/05/fiat-500-abarth.html

      Vymazat
    4. Já ale MUSÍM všecko vědět. Já jsem tady od toho :-)

      Vymazat
  4. Čo stále plašíte s inštaláciou mimo Program Files ? RBR môže byť samozrejme nainštalovaná( aj nakopírovaná z iného disku) hocikde. Ja mám všetko vo Win 7 64 bit v Program Files (x86) - bez problémov mi ide všetko. Kópiu nainštalovanej hry mám zasa na inom oddiele disku pre testy (zálohu). V registroch sa nikdy nehrabte, ak sa v tom nevyznáte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, jde o instalaci RBR pro RSRBR. Normální RBR samozřejmě člověk může mít v Program files, mám to tak také. Důvody jsou psány zde: http://forum.rallyesim.fr/viewtopic.php?f=4&t=431 Víceméně docílíš toho, že se to bude chovat jako pod XP bez ukládání do složky Virtual Store, otravování s administrátorskými právy apod.

      Vymazat
  5. Čítam ten príspevok a neviem prečo sa mne všetko zapisuje tam, kde to mám nainštalované a žiadny zákaz zapisovania (ukladania) som ešte nedostal. Všetko sa zapisuje tam, kde mám nainštalované hry aj softy. Teda do Program Files (x86) alebo Program Files pre 64 bit. aplikácie. Nič sa mi neukladá do Virtual Store...to sú veci :/.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná že to je jedním uživatelem nebo tím, že to je puštěné v režimu kompatibility Win XP, ale já s bráchou nemáme spoustu věcí společných. Ale k jádru věci, pokud se pokusíš nainstalovat RSRBR na instalaci, která je v program files, instalátor ti to nedovolí.

      Vymazat
    2. No vidíš , keď inštalátor nepustí, tak je zbytočne inštalovať novú RBR pre RSRBR do Program Files :). Múdry to inštalátor...myslí aj na iné pluginy.

      Vymazat
  6. Musím si na citroena už také pořídit disky na kola, ale nejsou na to teď pořádně v září moc peníze. Jak začala ta škola a děti potřebovaly sešity pomůcky a já nevím jaké učebnice tak se to teda solidně prodražilo, jen co je pravda.

    OdpovědětVymazat