24. 2. 2018

RBR 2018

NEW mod RBR 2018 (by MartinARG)
Download: Mediafire

72 komentářů:

  1. Hola loco, de un paisano a otro paisano, soy medio nuevo en esto del rbr, de que se trata este mod?

    OdpovědětVymazat
  2. Hola! Es una recopilación de trabajos modernos en el mundo del RBR, digamos que se trata del RBR clásico pero con todos los coches nuevos y el trabajo físico está hecho por mi. Saludos! (Martín)

    OdpovědětVymazat
  3. Que bueno!!!, habra que probarlo, saludos Marcelo de Cordoba.

    OdpovědětVymazat
  4. Can i recover the physics of the c3 wrc for my model?

    OdpovědětVymazat
  5. I think that permission of the author is necessary for redistribution.

    OdpovědětVymazat
  6. To je full hra? Neni to piractvi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těžko říct, jak to mají v Argentině v tomto směru zařízené. Čekám, že se k tomu autor vyjádří, já to už po předešlých zkušenostech řešit nebudu.

      Vymazat
  7. Myslím, že bychom mohli nasdílel verzi připravenou pro RBR CZ - včetně všech tratí, pacenote pluginu, aut atd - jediné, co by každý musel udělat, je rozbalit to do c:/rbr a nastavit si rozlišení monitoru v .ini
    Možná případně ještě spustit .reg soubor, aby se do registrů zapsala složka RBR a nastaví si rozlišení monitoru.
    Tuhle verzi by pak stačilo jen aktualizovat, jakmile vyjde nová trať či tak... Mohlo by to dost pomoct zpopularizovat RBR a online turnaje CZ pluginu, protože ta instalace všeho je jinak hrozně složitá.

    Jasně, má to přes 50GB, ale to už myslím v dnešní době není až takový problém.

    Nechce se do toho někomu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mozna ja pokud najdu cas :)

      Vymazat
    2. Ono by úplně stačilo mít synchronizační program, který by vám zkontroloval, zda máte všechny aktuální tratě a případně by si je sám stáhl a nainstaloval do hry. A taky kdyby vám zkontroloval aktuální verzi NGP fyzik, FixUpu, pluginu, apod. Program na nainstalování aut do hry už je, a jestli se nepletu tak další se dělá (a super by bylo, kdyby dokázal i sám nainstalovat zvuky na konkrétní auta). Pacenote na úpravu rozpisu nebo třeba kamery si do hry může dát každý, to tak složitý úkon není. A myslím, že nainstalovat originální hru taky nebude takový problém. A tohle všechno společně s jednoduchým návodem by dost lidem pomohlo. Ale musel by se najít nějaký programátor a taky server, který by sloužil pro synchronizaci. Snad jsem na nic nezapomněl. Jinak musím vám dát zapravdu, pro nováčka je připravení hry pro online hraní peklo, aspoň teda u nás na českém pluginu. Mít takový launcher kde si vše stáhnete, nainstalujete a nastavíte pár kliky myší by byl ideální. Nic ručně dodělávat. A ve hře si jen nastavit grafiku, volant, apod. a hurá na erzety! V tomhle je třeba rFactor 2 ideální. Je to náročnější pro adminy ale pro jezdce je to jednoduché.

      Vymazat
    3. Myslím, že se na to stále díváte očima někoho, kdo RBR zná. Bohužel bych řekl, že naprostá většina těch vyjmenovaných kroků je právě to, co se nikomu nechce dělat, resp. co by někdo chtěl pochopit. Myslím, že lidi si chtějí hru jednoduše nainstalovat / zkopírovat a zajezdit, stejně jako když si nainstalují Dirt: Rally apod. Nemají páru o nějakých fyzikách nebo pluginech, natož o synchronizaci nebo .ini souborech.
      Proto jsem si říkal, že by nebylo špatné využít toho, že instalace je portable a třeba dvakrát do roka aktualizovat a nasdílet kompletní verzi, kterou stačí jen zkopírovat a nastavit si rozlišení v RichardBurnsRally.ini (i tohle může být pro spoustu lidí problém - dalo by se to nějak zahrnout do instalátoru, stejně jako vyplnění loginu a hesla po předchozí registraci na RBRTM).
      Pak by si mohli jen doinstalovávat tratě, protože to je jediné, co se do hry musí semtam přidat a zároveň je to jednoduché.

      Jinak v případě hry, která se nedá koupit a není možné nijak autory podpořit, bych osobně s copyrightem neměl problém, navíc jeden z programátorů se někdy minulý rok v YT rozhovoru rozplýval nad tím, čeho komunita s RBR byla schopna dosáhnout, nepředpokládám tedy, že by to komukoliv z nich vadilo.

      Vymazat
    4. Naprogramovat onen synchronizační program by každopádně bylo taky řešení, ale netuším, kdo by tomu chtěl obětovat čas, tak proto jsem rovnou myslel na tu nejsnažší variantu.

      Vymazat
    5. Vazne uvazuji o tom udelat co se tu zminuje, problem vidim v tom co se prave udalo; autorska prava. Opravdu si tezko predstavuji ze mi odepisou vsichni autori skinu, trati, aut, modu atd. Pro me to problem neni, ale pro ostatni ano.

      Vymazat
    6. https://youtu.be/bMtnVvw1llg?t=1395
      Překlad odpovědi hlavního programátora RBR na otázku, co by vzkázal komunitě: "jsem poctěn tím, co komunita dokázala svými mody, VR je "amazing", vylepšení částicového systému, fyziky ... můj vzkaz pro moddery je - pokračujte ve skvělé práci a doufám, že až se najdou zdrojové kódy, tak bude moct být RBR uvolněno jako open-source, abychom na něm mohli pracovat společně".
      Jednoduše tedy nevěřím, že to bude pro autory RBR problém, ať je licence jakákoliv. Autory nemáme jak podpořit, hra se nedá koupit a copyright tak již nemůže plnit svou funkci.

      Asi by bylo nejlepší napsat přímo tomuto vývojáři dotaz, zda hru smí komunita volně distribuovat, případně za jakých podmínek, našel jsem jeho profil na FB:
      https://www.facebook.com/carl.tonsgard
      Tím by se to mohlo vyjasnit.

      Má někdo odvahu mu napsat? :D

      Vymazat
    7. Určite ja, vidim v tom dobrou prilezitost s tim celym hnout :).

      Vymazat
    8. A nechceš tady raději hodit svou zprávu, než mu ji pošleš? Ať se na tom naše dvou/tříčlenná komunita shodne? :D

      Vymazat
    9. Tak, že by se blýskalo na lepší časy?
      Když se hodně zasním ;-), tak s otevřením kódu by se mohl nasadit i generátor tratí, který už existuje pro AC a autor má vážný zájem dát to i pro RBR. Neříkám, že by to bylo samý Semetín, ale "sportovní" hodnotu online turnajů by to nepochybně zvedlo...

      https://holymooses.com/PRL/index.php

      Vymazat
    10. Skoda ze jsem si RBR+ nerefreshnul. Napsal jsem ze bohuzel nemuzeme hru zakoupit a podporit autory, ze diky moderum hra zustala "alive" a ze poslednim krokem je jen svoleni toho, aby modeři mohly casti hry modifikovat a hru nasledne sdilet na internet. (a pokud ne tak proč) Napsal jsem nazory třičlenný komunity (samozrejme jsem mu nenapsal ze jsme jen tři :D) a ze by se hodilo to rozlousknout aby modeři mohly posunout hru na vyssi uroven. Takova prelozena usekana verze,samozrejme jsem to podal daleko spisovneji nez sem :D .

      Vymazat
    11. Ten rozhovor je víc jak rok starý, nevím, jestli ho už někdo z komunity nekontaktoval... každopádně právě v tom rozhovoru říkal, že ty zdrojové kódy nemůže najít... :-(
      Jinak o generátoru jsem vůbec nevěděl, zatím to produkuje očekávatelné výsledky (jeden typ silnice bez jakýchkoliv detailů, stále stejná šířka atd), ale umím si představit, že pokud bude nástroj dále vylepšovat, může z toho být hodně použitelná záležitost. Jen se obávám, že přidáváním právě těch detailů, které zajistí větší uvěřitelnost, porost exponenciálně náročnost na logiku, aby to všechno správně fungovalo a vypadalo. Už v tomto stavu je každopádně výsledek lepší než u leckterých custom tratí v RBR - paráda a budu to sledovat!
      Jen bohužel moc nevěřím tomu, že by se mu to podařilo exportovat do nativního RBR formátu, jako to dělá Wallaby editor... to je vážně extrémně složitá záležitost a tady by asi musel vypomoct právě Wally, pokud tedy autor není napůl hacker. Na RX plugin to možné podle mě bude, když to dokázal i vývojář BTB.
      Dík za info, fakt zajimavá záležitost! :)

      Vymazat
    12. RBR Hub: Supr - díky! Působí dost solidním dojmem a jsem si jistý, že odpoví... dej pak vědět :)

      Vymazat
    13. Urcite dám :)

      Vymazat
    14. Čao Hube :) Neodepsal ještě?

      Vymazat
    15. Prave ze jeste ne, obavam se ze FB profil je asi neaktivni, zprava je jen odeslana a nedorucena... Treba email nebo jiny socialni site kdyby mel...

      Vymazat
    16. Tak uz odepsal. Pise ze se toho hodne udalo a ze asi on neni vlastnikem, takze nemuze na 100% rict jestli si s tim komunita muzr delat co chce. Kazdopadne pripsal ze zkusi dohledat vlastnika :) (nedam mu pokoj :D )

      Vymazat
    17. Chvilku jsme ted debatovali a dopracovali jsme se k tomu, ze prava mozna presla z "publishera" (SCi) do Square Enix Europe, protoze SCi odkoupila. Beru to do vlastnich rukou a jdu kontaktovat Square Enix nebo lidi ze stare SCi.

      Vymazat
    18. Paráda, super, děkuji! Zajímalo by mě jinak, jestli jemu osobně by veřejně dostupná plná verze hry nějak vadila, práva nepráva :)
      Jsem zvědavý na další info, bylo by super v tom udělat jednou pro vždy jasno :)

      Dík :)

      Vymazat
    19. Tak to muzu rict rovnou, byl prekvapenej ze s tim chceme zajit tak daleko a je za to rad. Myslim si ze nevadi kdyz se snazi sehnat vlastnika prav :).

      Vymazat
    20. Tak, dnes jsem napsal email na podporu Square Enix, zda teda mame svoleni se hrou dělat "psí kusy", dodal jsem specialne nekomerčně :D Psal jsem o celem pripadu, proč soudim ze oni maji prava (jak se k nim mohly dostat) a jaka je myslenka nasi RBR komunity. Pokud nebudou specialne namyšleni tak si myslim ze reknou at s tim delame vse krom vydelavani na tom :D Pochybuju ze maji zdrojovy kod :D

      Vymazat
  8. I have never permitted redistribution of skins I made.
    The act of uploading all of the game software is also a problem.
    This is the data to be deleted immediately.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi

    1. Excuse me, if you share a content with the community is for free use ... In my case I have taken your work because it was the best and at the same time you can see the README where you mentioned your authorship. If you do not agree, then do not publish your work for those who believe that this community should grow to use them.
      I will eliminate your work and your credit anyway.
      My intention is to keep the world of RBR alive and I do not have to mess with me. Best regards.

      Vymazat
    2. I am relaxing.
      I have never written emotionally.

      Martin Pereyra, you are writing emotional.

      "Okay! Your work will be eliminated and can never be inside my mod. Regards!"

      I just want you to carry out the remarks you wrote.


      Currently, RBR traded at high price becomes worthless with this data.
      It will deprive the profit that should be obtained when the person who purchased the RBR sells it.

      Still jendabek says that this data is okay?

      Vymazat
  9. Even if things are released free of charge, author's permission is necessary if redistributing things made by others.
    And the act of uploading all of the game software will be pirated delivery.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Last year, one of the main RBR programmers said he really like the modded version of RBR and that he would love to release it as open-source if he can find the project.
      The company does not exist, you cant buy the game so there is no way how to pay for the software. OK, the copyright stays the same, but does not have any function anymore.
      These are the reasons I don't have any problem with distributing whole modded game.

      Vymazat

  10. Ok, these days there will be an update and you will no longer have your work. People like you make the game stay alive, but these selfish and incomprehensible attitudes also kill you. His work is great and he can be one of the best in my mod that I have respectfully launched.
    If we go to the case you upload your ENB mods worked on my RBR 2016 and I have felt a nice feeling to see it but I think you do not think the same. Regards!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Just imagine: You made something, share something and someone grab it, put it to his pack and share his pack. If MARUMIYA want to do changes later, he cant, because people will have your version and his will be forgotten...

      Vymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Uploading copyrighted works of others is a crime in Japan.
    I do not want that the "RBR" player seems to be a bad guy using pirated editions.

    If this data was just a collection of MOD, and I was asked permission beforehand, I would have allowed redistribution.

    OdpovědětVymazat
  13. Okay! Your work will be eliminated and can never be inside my mod. Regards!

    OdpovědětVymazat
  14. Pokud k tomu též můžu něco dodat (raději v češtině i googličtině):
    CZ
    Problém je v tom, že autorské zákony se v mnoha zemích navzájem neshodují. Já chápu vydávání free modů pro hry, jako pokus o eliminaci problémů z tohoto vyplývající.
    Jednoduše - je to zdarma, tak to nikoho nepoškodí. Samozřejmě je nezbytná určitá míra slušného chování mezi zůčastněnými
    A k RBR 2018 - pravděpodobně už všechny části originální hry už se v minulosti objevily jako součást jiných modů, nebo online pluginů. Kdo rozsoudí, kolik je potřeba změnit, aby už se to nepovažovalo za takzvaný warez? (připomínám, že i RBR.exe soubor je zde upraven).
    EN
    The problem is that copyright laws do not match each other in many countries. I understand publishing free game modes as an attempt to eliminate the problems of this.
    Simply - it's free, so it will not hurt anyone. Of course, a certain amount of decent behavior is needed among the participants
    And to RBR 2018 - probably all parts of the original game have already appeared as part of other mods or online plugins. Who will judge how much is needed to change it so that it is not considered so-called warez? (I remind you that even the RBR.exe file is modified here).

    OdpovědětVymazat

  15. A good alternative would be that those of us who share the work with Myra give the approval to be shared or not, but it is difficult to interpret who allows the dissemination or distribution of the work and who does not.
    For my part I apologize to Mayumira but I think I have not been disrespectful of his work since in the credits he appears as an author.

    OdpovědětVymazat
  16. After reeding the discussion.. some question to MARUMIYA0192:

    Have you asked Toyota permission to copy their liveries?

    You asked A.Racer to use his template (it is true that he published it, but he did not write to use it!)?

    So I could not publish a youtube video with your own livery .. or publish a screenshot?

    I understand that a Mod or a Plugin has to ask for permission to use a car or a track, but this is a controversy that has always been going on ..

    OdpovědětVymazat
  17. Template was originally released to make skin using it, it did not infringe the rights and interests of the author, so I thought that no permission was necessary.
    TOYOTA, other sponsored logos and other uses were not permitted.
    fefobna's opinion is truly correct.
    I will refrain from themselves and only use it personally in the future.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. This is exactly the reason for which I hate the copyright discussion. These stupid rules do not protect any creators, they only cause further ruptures and problems.

      Vymazat
    2. Even the makers of cars should apply for an authorization ...
      If it were always like this, we would never have new cars, skins, etc.

      Respect your decision, but I hope to see more skins in the future.
      Other new cars and even tracks.

      Sorry to only see these discussions ..

      Vymazat
    3. RBR still lives after so many years thanks to all the modders and skinners.

      And we hope that he can live for a long time.

      Vymazat
  18. Už se mi to nechce překládat do angliny, tak to podám pouze česky:
    Marumiya včera smazal svůj blog i YT profil (nebo už zasáhla Toyota?). Přiznám se, že si nedovedu představit horší reakci na nedostatek argumentů, než něco zničit. Má na to ale samozřejmě právo, jedná se samozřejmě o jeho dílo.
    My si můžeme jen povzdechnout a doufat, že časem pochopí, že svět, kde vnucená pravidla vyhrávají nad přirozeností, nestojí za nic...
    Mimochodem, důvod celého sporu byl od začátku lichý - jeho skiny postádají ReadMe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně hlavně přišlo, že se ani nechtěl dobrat řešení situace, jen tasil jeden argument za druhým, proč to nejde. Na všech modech je hodně práce, ale pokud se dílo drží v rámci nekomečního využití v RBR a není nijak modifikováno, tak nerozumím, s čím konkrétně může mít problém...?

      Když si to představím u sebe a své trati - dělám ji proto, abych oplatil komunitě všechnu tu práci, kterou musela vynaložit, abych si RBR mohl užít ve stavu v jakém je dnes. Naopak bych byl rád, kdyby se trať dostala co nejvíce mezi komunitu.

      Na druhou stranu to neznamená, že když je něco "free", může si s tím každý dělat co chce, od toho existuje spousta typů licencí, která volnou distribuci upřesňuje. Můj plán je povolit distribuci v rámci RBR pod podmínkou, že nebude mod (trať) nijak modifikována (nechci, aby se na YT objevilo video, kde je loading screen s mým jménem a pak vypadne trať s nevkusně upravenými texturami nějakým dalším moderem), dále nepřipadá v úvahu jakékoliv komerční využití např. obsažených textur, stejně tak nepovolím žádné konverze do jiných her, protože chci mít dohled na kvalitou výstupu, pod který jsem podepsaný - na tom bych případně spolupracoval nebo to udělal sám.

      Každopádně v případě problému bych se snažil domluvit se na řešení, protože to dělám se záměrem, aby si to lidi mohli zajezdit a ne abych se z RBR komunity snažil udělat komunitu právníků.

      Vymazat
    2. Dík, řekls to naprosto výstižně. I když já bych se přimlouval za jistou shovívavost vůči "konvertitům". Když už se někdo rozhodne předělat to do jiné hry, tak to nemůže být úplný "gramloň". Je to samozřejmě o komunikaci a taky o slušnosti na obou stranách.
      Až já jednou vydám Halenkovice, tak to asi nechám úplně free. Když mi to někdo zprasí, tak to bude jeho ostuda a když to udělá líp (což je docela možné), taky dobře. Samozřejmě ti neupírám právo na tvůj názor, už teď jsi s kvalitou na míle přede mnou ;-)

      Vymazat
    3. Jedna věc je technická dovednost takový mod provést, druhá je pak cit pro estetiku... prostě aby to vypadalo dobře :) Jak říkám - pokud bych měl možnost to zkontrolovat, tak bych s tím neměl problém. Záleží mi na tom i kvůli tomu, že mi tento projekt bude sloužit zároveň jako reference pro případnou komerční práci, takže bych měl nerad uvedeno své autorství u něčeho, co nevypadá dobře. I to je důvod, proč ignoruji nabídku pracovat pro AC TRAXX - mně se zkrátka tratě jimi prezentované nelíbí a nechci toho být součástí.
      Na druhou stranu jsem rozhodnutý dát plně k dispozici všechny textury (použité .DDS) pro použití v dalších tratích jiných modderu v rámci RBR (ne komerčně) - přijde mi škoda, když modder musí trávit čas tím, že dělá, co už udělal někdo jiný (a často líp), navíc jsem zjistil, že právě s tvorbou textur má spousta lidí největší problémy.

      Holt každý je specifický případ a každý by měl říct, jak si představuje se svým dílem zacházet :)

      Jinak přeji ať jde dílo od myši :) Mně teď trošku odpadla hlavní pracovní náplň, takže toho koukám využít a konečně s tratí zase pohnout.
      Konec tapetování :D

      Vymazat
    4. Ok, už se těším na nějaké novinky. Ať se daří.

      Vymazat
  19. The copyright is to be protected in UK, Argentina and many other countries for 70 or 50 years.
    It will not be appealed because the game software company is gone.
    However, in Japan, it is difficult to obtain now, it is sold at a high price, it will take away the profit that the person who purchased the genuine article should be obtained.

    I did not have permission to use each company logo, so I decided to delete all the data.
    Please erase my data.

    OdpovědětVymazat

  20. Mariyuma, I think you should relax a bit, you do an excellent job, you are very professional and applied, both you and all of us who do something in this RBR world do it to share it with the community and keep this great simulator alive, not Do you think we should work more together? Count on me for whatever you want, and my work is available to anyone who wants it and wants to experience changes.
    @RBR Hud I would like to incorporate some of your work in the mod if you are interested I could contact you.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ok, rbrhub@gmail.com

      Vymazat
    2. I am relaxing.
      I have never written emotionally.

      Martin Pereyra, you are writing emotional.

      "Okay! Your work will be eliminated and can never be inside my mod. Regards!"

      I just want you to carry out the remarks you wrote.


      Currently, RBR traded at high price becomes worthless with this data.
      It will deprive the profit that should be obtained when the person who purchased the RBR sells it.

      Still jendabek says that this data is okay?

      Vymazat
    3. Marumiya, I just don't understand your point - can you simply suggest what we can do to make RBR more popular for beginners so they don't need to know how to use Total Commander & edit .ini files?
      We don't want to profit on your work, we are just finding how to simplify that complicated installation.
      Thanks for your suggestions and especially for your great work for the RBR community!

      Vymazat
    4. No one wants to profit on new content to RBR. This is why we trying to solve copyrights with the publisher of RBR. Then the thinks will be easier... :)

      Vymazat
    5. RBR is difficult to obtain now.
      Because it became rare, it is expensive and traded.
      If a person who bought a genuine article sells, he can earn more income than the amount he bought.
      If this data spread to the world, the person who bought the genuine article deprives the profit obtained.
      Can you understand this?

      Vymazat
    6. We will get a response from developers soon hopefully, so it will make things more clear.
      If would be great if they allow us to distribute the game for free, just with some license preventing from commercial use if the game & included mods.
      People re-selling the game will still earn money for the original packing (box).
      I am not a law expert, but I believe if you buy something, you have rights for using it, not selling it. So personally, I don't care about income of traders. I would care about supporting developers & making this great game more popular.

      Vymazat
  21. Does this make a big change to the physics of the game? I never liked the original as it seemed the cars had no weight to them.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I am sure the mod is based on NGP Physics as all those new cars are made / tested for it. I don't know whether it is the latest version of NGP but even and older one is way more realistic than the stock physics and you will definitely feel the car's weight ;) But are many more aspects improved for more realism.

      Vymazat
    2. Thanks, I'll give it a try then.

      Vymazat

    3. Sorry for the delays in answers. I want to comment that this MOD has been worked under the original physics, which I have modified certain parameters to achieve a more real effect, the weight of the cars is one of the modified parameters. Try it and do not hesitate to send your assessment.

      Vymazat
  22. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  23. I decided to erase the data I made without permission and I already ran it.
    Please delete this data to erase my data and name.
    Please do not ignore my will.

    OdpovědětVymazat
  24. I think marumiya might be suffering from 自閉症. Be patient with him.

    OdpovědětVymazat
  25. Thank You Martin. I appreciate your effort as well as the effort of all the modders who's mods made this pack possible. Open source means open source.

    OdpovědětVymazat
  26. As I have read all the comments here, the fundamental problem was Mr Pereyra himself in my opinion. His intention, which I believe that he just wanted to make things easier for new players to install RBR, was good, but instead of publishing RBR data like this, what he should have really done was simply make "How to intall RBR" video on YouTube or something. That way, you guys didn't even have to argue in the first place. Besides, marumiya-san didn't feel comfortable for some reason, and wouldn't have deleted all his amazing work, which thanks to Mr Pereyra, we will never see again, even though it was marumiya-san's decision. It is ironic that it seems that Mr Pereyra wanted to expand this RBR community, but what he has done here is completely opposite. What a shame. Let me just say massive congrats to Mr Pereyra for ruining marumiya-san's reputation. Considering all he has done to this community, I strongly believe that marumiya-san should deserve praise, certainly not blame. If it wasn't your intention then, Mr Pereyra, please clean up this mess by deleting this data, and bring marumiya-san back for all of us.

    OdpovědětVymazat
  27. I think you're wrong. Marumiya did not end his job because Pereyra mod. He has doubts about the use of corporate brands on his skins. In my country, this use is allowed for non-commercial purposes, and I think it should not be different in Japan (after all, it's an extra ad for those companies).
    You prove to distract his confusion, and then Marumiya himself decides if he return.

    OdpovědětVymazat
  28. Just wanted to comment that I wish it was based on NGP physics, I just realized it is not, so I could just have not downloaded it at all. Great mod, but I seriously wish the fact it is based on original physics was mentioned before. Thanks!

    OdpovědětVymazat
  29. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  30. Mantenham este simulador vivo! Um dos melhores!
    Obrigado por postarem o link!
    Abraços do Brasil!

    OdpovědětVymazat
  31. https://global.toyota/en/terms-of-use/

    Copyright/Trademark Ownership
    All material on this website including but not limited to text, images, graphics, animation, videos, audio, and other materials (hereafter "content") are subject to the copyright and other intellectual property rights of TMC. You may only use the content of this website for your personal use and may not reproduce, adapt or publish it, in whole or in part, for any purpose without the express written consent of TMC. The Toyota name and logos, as well as Toyota model names, are trademarks of TMC. The Toyota logos may not be used, downloaded, copied, or distributed in any way. Other trademarks and trade names are those of their respective owners.

    OdpovědětVymazat