4. 4. 2014

2x Android dashboard

LINK mods DashMeterPRO (by Sensadigit), RBR Digital Dashboard (by Papy Jim)
DashMeterPRO (commercial product)
RBR Digital Dashboard (free - test version))

5 komentářů:

  1. ani za boha to nemůžu spárovat..

    OdpovědětVymazat
  2. neni na tom nic tezkeho Dave, u RBR Digital Dash stahnes isntalacku serveru, instnes na pc, nechas serveru ip klidne, na mobilu/tabletu s instalovanym klientem pustis wifi, spustis Dashboard, nastavis mu ip serveru a jede to.

    OdpovědětVymazat
  3. Pouzivam uz delsi dobu, jak pro rFactor tak RBR. Jedine co se mi u RBR stava s DashMeterPRO ze kdyz hru vypnu a zas ji zapnu ze vetsinou nenaloaduje. Kdyz odstranim oba souboty ze slozky plugins jede to normalne. Jinak supr appka !! Tu je muj nahled:

    http://www.promos.4fan.cz/galerie/hud-for-simulator/

    OdpovědětVymazat
  4. Jinak Dave, me to taky neslo sparovat ta free verze. Tak jsem se mrkl na google play a stranky vyvojare a je tam aktualizace software pro pc na 1.0.1 .. coz na tom francouzkem foru neni a pak to nebezi. Po instalaci novejsiho softu uz to jde. Zatim ale pouze na mobilu ( AN 2.3.5 ) na tabletu ( AN 4.0.3 ) me to nejede. Po startu me to spadne. Jinak to vypada pekne, myslim tu placenou verzi RBR Digital dashboard.

    Zde je link na vyvojare:
    http://jim.wrt.free.fr/rbrdash/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, už mi to jede, měl jsem verzi 1.0.0 jak říkáš, po aktualizaci vše v pořádku a jede i na tabletu i na mobilu :) díky za rady ;)

      Vymazat