28. 2. 2013

Peyregrosse - Mandagout progress report

WIP track Peyregrosse - Mandagout (classic format track by Miro Kurek)
Source: RBRtrack.blogspot
Info: Testují se stíny (vertexové) a pak už zbývá jen dodělat kolize a rozpis. Výborně!

12 komentářů:

  1. Taky bych spíš retardér vypustil, pokud to je jen trochu možné... Červ

    OdpovědětVymazat
  2. Rozpis hotový a retaréd je nutný .. nie je až taký zavretý, ale spomaľuje vjazd do trojitej zákruty. V reále je tam tiež.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš Miro, my v kotlince už jsme na ty retard(ér)y celkem alergičtí. Schválně nakoukni:
      http://www.autoklub.cz/dokument/2042-bezpecnostni-manual-pro-rally.html

      Vymazat
    2. Jak se ale koukám na ty obrázky na tvé stránce, tak to máš lepší, než ve skutečnosti ;-)

      Vymazat
    3. ale v realu na ty nase omezovacove letiste at tam ty retardery serou, tam je to opravdu potreba, ale z rF-onboardu mi nepripadalo, ze tohle je omezovacove misto

      Vymazat
  3. Možná by stálo za úvahu, udělat dvě verze. Jednu "bezpečnou" s retardéry a divákama za mlíkem a druhou bez retošů a s divákama, jak bylo původně.
    Je to ovšem jenom sen :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Dúfam, že číta tento blog aj Vašek. Bez jeho podpory a súhlasu by som to nedal. Aj keď v reáli sú...neviem na čo to tam tiež dávali. Prečo najskôr nenapísali na české fórum...

    OdpovědětVymazat
  5. Tady ten retardér určitě není kvůli snížení jízdního průměru, ale jen a jen kvůli bezpečnosti. Chápu, že na to u nás nejsme moc zvyklí. Věřte, že tady má opravdu smysl! Navíc pokud je tam i v reálu, nevidím důvod, proč ho vynechávat.

    OdpovědětVymazat
  6. Chápu hlasy proti retardéru. Přeci jen hrajeme hru, takže není potřeba si hyzdit trať opatřeními, které mají v reálu snižovat rychlostní průměr, zajišťovat bezpečnost diváků i jezdců a podobně. Takové věci u počítače naštěstí řešit nemusíme. Na druhou stranu, jedná-li se o skutečnou trať, tak je zcela na místě jí kvůli autentičnosti přenést celou včetně retardéru, u smyšlených tratí bych proti nim ale brojil taky.

    OdpovědětVymazat
  7. Ať je to tak či tak, jedno je jasné - bude to pecka...
    Už se těším.

    OdpovědětVymazat
  8. Please donate small sums to people making quality tracks.If you would pay for DLC's for other companies you can surely donate 2-5 euro for a quality track.It actually boosts people to spend more time doing tracks.Result will be the biggest racing modding community of all times and happiness to all RBR fans.Cheers and Happy rallying.I myself actually donated 8 Euro to Hondarribia track and never regreted the money.The track is such fun,and probably most of you haven't driven it yet.Tracks serve you for years.Respect their creators and give to receive more.Cheers and great respect for Miro for every second he spends on tracks and progress towards better RBR future.

    OdpovědětVymazat