30. 3. 2012

Rajd Polski 2009 Shakedowns

NEW tracks Rajd Polski 2009 Shakedowns FINAL (classic format tracks by Martinez)
Source: E-rajdy
Note: Konečnou verzi obou tratí RP 2009 sám autor uvádí příznačnou větou: "Ja na Wallego czekał już nie będę."
Já souhlasím...

3 komentáře:

  1. Jak tak sleduji i diskuzi o nových fyzikách, teď vidím tohle a připočtu k tomu léta předchozí, tak ten se na to vykašlal už úplně, čili asi nemá smysl ho nadále řešit.

    OdpovědětVymazat
  2. Máš pravdu Martine. Tu poznámku jsem si neodpustil právě kvůli té situaci s fyzikama. Lidi se snaží, dělají nové věci, ale oni na to zvysoka kašlou. Proč taky, když jim ostatní rádi přispějí jen tak. Pro pár svezení na Šumburku a slíbeném Semetíně (a to si piš, že ten se bude taky nasazovat hlavně v placených turnajích).
    Takže, také už to tu dál nehodlám rozebírat. Je to velké zklamání, ale ne nečekané.

    OdpovědětVymazat
  3. Což o to, nikomu nezazlívám, že něco nechce dělat, když to je dobrovolná činnost, ale přeci jen by mi přišlo normální vydat nějaké prohlášení o pár větách na stránky a ne od toho dávat ruce pryč, když se všichni logicky obracejí na oficiální vedení pluginu. Teď už je ale asi definitivně jasné, že to je víceméně mrtvé (škoda že se muselo několik let čekat, než se to samo postupně vyvrbí) a samotného mě překvapuje, kolik lidí (asi ze zvyku) má/mělo ty nervy něco svého prosazovat na pluginu, když se podobným věcem, ale v jiné podobě, věnují v zahraničí.

    OdpovědětVymazat